Justícia online és el nom del nostre bloc.

ad cordis ha nascut al web precisament perquè vostè pugui accedir a la Justícia Online.

Gràcies a la web s’ha reunit aquest equip, cap dels seus membres es coneixien abans.

Gràcies a Justícia Online vostè també s’incorporarà a la nostra comunitat i participarà amb nosaltres d’aquesta aventura. Amb vostè valdrà més la pena.

El nostre equip es diu ad cordis, que remet a l’acord des del principi i, fins sona musical, perquè s’associa a la paraula “acords”. Google, que tot ho sap, la suggereix com a alternativa quan ens busquen.

Nosaltres vam pensar que era bona aquesta associació d’idees i paraules. I fins i tot ens va fer gràcia que google col·laborés involuntàriament en la nostra missió de transmetre certa dosi d’harmonia i concòrdia en les relacions humanes, tan necessària en aquests temps, com la música ho ha estat sempre.

També vam descobrir, que en el seu origen, ad cordis és una expressió d’arrel llatina que transmet dinamisme i capacitat per evocar l’acord de voluntats a través de l’efusió dels cors. D’aquesta arrel sorgeix “acord” i no està molt lluny “concòrdia”.

Alguna cosa poc tecnològic, veritat?

Ens sonava càlid i tradicional. Potser per això del llatí

Tot i que encara no sabíem res de les vel·leïtats de google, ja ens temptava la calidesa i l’energia d’aquella expressió llatina i arcaica.

Com avui és usual anomenar les coses amb sigles, vam pensar si seria possible actualitzar ad cordis per convertir-la en un acrònim que ens posés en relació directa amb el món de les tecnologies de la informació (Les “T.I.C’s” que les anomenen)

Així se’ns va ocórrer que ad cordis signifiqués: “Alternatives de cooperació” en línia “per a la resolució de disputes”.

Tota una declaració d’intencions com pot veure.

I aquí no va quedar la cosa.

Potser vostè cregui, que això de les “TIC” a part d’altres sigles, és poc més que una molesta realitat incomprensible.

Potser ni s’hagi plantejat mai que és factible acostar posicions, facilitar acords i resoldre disputes usant els avantatges que proporcionen les tecnologies de la informació.

I pot ser que l’hi hagi arribat a plantejar en hipòtesi, però encara vegi vostè amb recel i com una cosa aliena això de recórrer als últims avenços tecnològics a l’hora de resoldre un litigi amb plenes garanties legals fora dels tribunals ordinaris.

¿Justícia en línia? … Si us plau !!!

Nosaltres vam decidir que aquest havia de ser el repte professional de l’equip ad cordis.

Amb entusiasme i audàcia ens configurem com a entitat de resolució de litigis en línia.

De moment hem aconseguit ser proveïdors de RDL per youstice a Espanya.

Resolem reclamacions dels consumidors derivades de les seves compres en línia.

I ha estat només el primer pas.

No es perdi els que van a seguir-lo.

Els hi explicarem aquí, a Justícia Online.

En l’equip ad cordis creiem que vostè té dret a gaudir de les últimes tecnologies disponibles per facilitar-la solució pacífica de les seves controvèrsies amb rapidesa, professionalitat i senzillesa.

Sense moure de casa. Sense cedir les seves decisions en mans alienes i sense renunciar a priori a exercir el paper que li correspon per trobar la millor solució al seu cas. Sempre “Online”. O millor dit, i perquè s’entengui: “en línia”.

Seguiu Justícia Online i serà testimoni abans del que creu, de com les alternatives tecnològiques de resolució de conflictes en línia per mitjans extrajudicials passen a formar part de la nostra tradició (tant o fins i tot més que el llatí).

Podrà experimentar en primera persona i des del dispositiu que triï que és possible fer les coses d’una altra manera, que comença a resultar recomanable fer-ho i que menysprear aquesta nova via és una temeritat manifesta.

Va a ser partícip d’una evolució i un canvi de mentalitat.

I pot estar segur que per molt tecnològic que resulti tot, en el nostre bloc sempre anem a informar-des del cor.

BENVINGUT A LA JUSTÍCIA EN LÍNIA!

BENVINGUT A LA SEVA JUSTÍCIA EN LÍNIA!